torsdag 29 april 2010

"Allt ska man se till att göra....!"


Hej! Peter Olofsson här! Bli inte orolig, det är ingen fara med Hexan! Hon befinner sig just nu på något som man med god vilja skulle kunna kalla "spaanläggning"!
Hon har sin LapTop med sig och när jag nu tittar in på hennes blogg så ser jag att människan inte skrivit på flera dagar, ja, som sagt allt får man göra nu när hon är borta i några veckor!
Ja, att kalla sjukhus för "spaanläggning" är kanske att ta i, men hon blir ganska fint servad där tycker jag sett ifrån min horisont sett!
Skriv en rad till henne och muntra upp henne, då blir hon säkert glad!
Är ni väldigt "bloggnödiga" och har tråkigt så titta in på min blogg istället www.oumberligating.blogspot.com och se hur en stackars familj klarar sig när Frun/Mamma i huset är på "semester"!
Vid datorn Peter Olofsson!

4 kommentarer:

Elle sa...

Lilla frun tycker jag är ett finare namn på dig än hexa...*ler*
Men jag har själv en kombination av häxa, prinsessa, solstråle och envis get, så jag vet att kärt barn har många namn!
Hoppas att du har det så bra man nu kan ha det. Men jag har hört att karlarna slåss om att få ta hand om dig, så jag kan tänka mig att det kunde ha varit värre...*blink*

Jag tar det lite lugnare med bloggandet ett tag, men gör ett undantag och skriver till dig. Mår själv lite taskigt och försöker samla krafter. Kanske jag skulle komma upp till dig och kurera mig. Det skulle nog inte vara dumt att bli omhändertagen av en drös mänliga sjuksköterskor. Fast brukar inte de vara "vända åt andra hållet"? Vad nu inte skulle störa mig, för trevliga är de iallafall!!*ler*

Försöker suga i mig lite av solen, som skiner idag. Det är riktigt somrigt och fälten utanför är gula av maskrosor. Väldigt vackert. Imorgon ska det dock regna igen :(
Sen har vi första maj, där allt är stängt och 14-åringen blir 15-åring. Han valde en bra dag att födas på - har alltid ledigt när han fyller!!
Oftast brukar han vara rätt trött på sin födelsedag, för att de firar "Maibaum" dagen innan...eller rättare sagt kvällen och natten innan. En liten tradition som jag nog ska göra ett litet inlägg om. Har ju inte slutat helt med bloggandet, tar det bara lugnare.

Hoppas nu att du har det så bra som man under omständigheterna kan ha det!! Ta hand om dig!
Varma kramar!

Anne-Lie sa...

Ojojoj hoppas verkligen du har det bra! Kan väl säga det att jag känner mig lite vild och galen idag så jag sitter här i soffan och har serverat mig ett glas Rosé - det du;-))

Anonym sa...

ja se karlar.... *ler*
fast jag tycker det var fint att han är in och uppdaterar här så man vet att du har det gott. ja åtminstone så gott som man kan ha det på sjukhus.
jag tackar o bugar för överaskningsböckerna som kom häromdan. varken titlar eller författare var kända hos mig så det är jättespännande :)
sköt om dig och se till att bli rejält upp-passad och ompysslad nu. varma kramar

Anonym sa...

Vilken underbar bild! Ett sånt badkar vill jag ha. Trist med sjukhusvistelse men hoppas att det leder till något bra./ en nytillkommmen pockethexaföljare