onsdag 21 april 2010

Ja e inte bitter...


..för det är ju en ny match i kväll!!!

Klockan 19.30 är det nedsläpp i Jönköping men tyvärr är det ingen Pockethexa där och kan heja fram sitt älskade Djurgården!!!


Tack alla ni bloggvänner som stöttade mig inför den för mig stora händelsen att ta sig till Globen och vara med på en slutspelsmatch i ishockey i måndags!
Jo då jag var där...
...men tyvärr var det ingen av er bloggvänner som kunder var med på matchen förutom mig och när ens 18-årige son erbjuder sig att följa med och ta hand om lilla mamma (släpa på solstol, hämta te, lyfta upp o ner "lilla" mamma ur samma stol m.m) så kan man inte tacka nej!Men tack ni som var villiga att följa med som ledsagare, jag ska tänka på er nästa gång, för det kommer att bli fler gånger!

För det är ju ändå för att få uppleva stämningen och få vara med när DIF-klacken "sjunger" så hela Gloden darrar av spänning.....för det här kan man inte motstå..fast det ganska ofta såg ut så här!


DIF4EVER!!!

6 kommentarer:

Anni sa...

Man tycker ju att handikapplatser borde vara garanterade sikt... typ pressläktaren eller något!

Razzy sa...

Håller med Anni

Elle sa...

En bild säger mer än tusen ord och ditt strålande och leende ansikte också!! Man ser hur kul du hade det! Fin son du har som ställer upp. Men jag håller med om att handikapplatser borde ha bättre sikt.
Kram Elle

Anonym sa...

Jag tittade på matchen på Tv, allt för att kunna få se en glimt av dig...men tyvär icke. Det enda jag fick se var två värdelösa lag;-)
Du ser verkligen härligt lycklig ut på bilderna, men så var de ju tagna före slutsignalen också *fniss* kan ju inte undgå att vara lite retsam då någon fröken kommenterade på min sida när BIF (laget som skulle ta guld i år) åkte ut av underlig anledning.
Tänk om jag visste att du skulle dit, då hade jag åkt dit och sagt hej jue... så går det när man inte är ute på internet tillräckligt ofta :( kramisar

Laila sa...

Vilket vackert leende på dig! Jag är så glad att du fick uppleva en match.
Hade gärna ställt upp.

Mia sa...

Jönköpingsgrabbarna tog hem slutspelet förstås till vår glädje Huskvarna/Jönköping! Men visst är Djurgården litet duktiga också... ;-)

Instämmer i tidigare kommentarer.