måndag 22 augusti 2011

Vad tycker ni om de här böckerna?

För det är de två senaste "hexpocketarna" i bokringen "Pockethexorna på utflykt" som har fått komma till två nya Pockethexor som vandrade längs bokbordet på Drottninggatan igår. De stod redan med några pocketar i handen men blev glatt (!?) överrskade när de fick en av de här böckerna i sina händer och jag berättade att nu är de med i bokringen. Antingen så läser de den och skriver en recension om den innen de i sin tur ger den till en ny läsare och för att göra bloggen ännu trevligare skickar de med foton på hur det ser ut där de läste sina hexpocketar.
Eller om de nu redan har läst dem, inte vill läsa för att de har annat för sig eller för att det inte är deras smak, då får de ge den till en ny läsare på en gång men skriva och berätta det för mig.

Välkommen nya Pockethexor, ni får gäran skriva en rad redan nu och berätta om vad ni tyckte om att få bli en Pockethexa på det här viset!

Kramis! från Pockethexan själv som välkomnar ALLA nya och gamla Hexor att skriva en rad för att tala om vad ni tycker om det mesta här i livet eller vad ni tycker om bokringen!

9 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Hej!
Vad kul att du hittade till oss!! Och jätteskoj att du är med i tävlingen!!
Kan tro att din familj betyder mycket när du har den skada du beskriver. Men du verkar vara som du skriver på din blogg en "glad pensionär" :)
Då håller vi tummarna för smyckena!
Ha en skön kväll!! Och tack för dina avslappningstips!
Kram Angelica

Anonym sa...

Första boken har jag inte läst, inte än i varjefall...verkar vara bra och kommer att letas upp :) Andra boken har jag läst och Åsa Larsson är en favorit. Tyckte mycket om denna.
ha en trevlig kväll. kramen

www.cajasfoto.blogspot.com sa...

Hahahhaa du är för rolig du...pussande svampar..näpp, de var verkligen fastväxta sådär ;-) och jag hittade dem på tomten så jag behövde inte heller leta mig in i skogen...

Hoppas att allt är ok..trots allt ditt mög (skånska) me kroppen!

Varm kram till bara dig...maken din fick en häromdagen så nu e den till baaara dig ;-)/caja

patricia sa...

sv: kul att du är med och tävlar! lycka till :D

Madlar sa...

Av de svenska deckardrottningarna gillar jag Åsa Larsson allra bäst. Vet inte riktigt vad det är i hennes böcker som tilltalar mig men riktigt, riktigt spännande o välskrivna är de.

Anonym sa...

Jag var den lyckliga som fick Solstorm. Ska börja läsa den så snart jag har läst ut min nuvarande bok. Måste säga att denna bloggidé är den bästa jag hört talas om!Jag återkommer med en recention :)

Anonym sa...

Toppenkul idé detta! Jag ska läsa 14 år till salu så fort jag hinner :) Den får följa med mig på utlandsstudier men jag lovar att ta den säkert hem till Sverige igen när jag är klar. Peace out. /"Gösta"

pharmacy sa...

Jag har läst denna blogg och att vara ärlig, jag gillar det eftersom det har att många åsikter om allt jag useally läsa.

4rx sa...

Great info! Jag kom nyligen över din blogg och har läst tillsammans. Jag trodde att jag skulle lämna min första kommentar. Jag vet inte vad jag ska säga förutom att jag har tyckte om att läsa. Trevlig blogg.