söndag 18 september 2011

Ett nytt sätt att läsa pocket
Jag fick ett mail ifrån Pocketförlaget och de berättade om att nu lanseras en ny typ av pocketbok som verkligen kan få plats i en "pocket", ficka alltså. Den är bara 8 x 12 cm!Men det är inte det som är det unika med Excess som det nya pocketboksformatet heter, utan det är att man ska läsa i den som man läser och skriver i sin Smartphone, på tvären helt enkelt. Smart va, eller...?!


Nu ska jag som den Pockethexa jag är, få ett recensions exemplar av Excess från Pocketförlaget och efter jag har läst den så återkommer jag med ett utlåtande och ett betyg i Hi/Hu-skalan.

Undertiden jag väntar på den så spelar jag Wordfeud på min Smartphone och är så stolt över mina 435p för ett ord!

Kramis från Pockethexan (som är lycklig över att Telia har fått i ordning på vårt bredband så att jag kan skriva igen, det har bara funkat sporadiskt den senaste mån) själv som undrar hur många av er kommer jag att träffa på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg med start nu på torsdag den 22/9?

För du vet väl att jag är en av Bokmässans bloggambassadörer och vi kommer att var på mässa och skriva om vad som händer där direkt ifrån vårt rum på plan 2 dit alla bokbloggare för övrigt är välkomma att komma och mingla med oss (pst, fast jag tycker att alla bloggare som är intresserade av böcker kan komma dit...).
Visst ses vi väl där?!

Och om ni har missat det så ser jag ut så HÄR, hon till höger är jag (o jag gå med gåbord) och han till vänster är min Oumberlige make som också kommer att vara där!


Snälla! Kom dit du också, för då får vi ett hejdundrandes IRL-party och när mässan är stängd får vi ta efterfesten i vår husbil som du kan läsa mer om hos han, min ledsagare.
Ses!!!!!

7 kommentarer:

Lippe sa...

Om jag kunde så skulle jag dyka upp på mässan!!
Funderar på varför man vänder på texten i nya pocketboken? Det får väl inte plats mera text då? Eller varför gör man det? Kommer ihåg att en del serietidningar hade ibland några sidor i mtten med strippar som låg på fel håll och jag tyckte det var lite jobbigt.
För att inte prata om ungarnas mangaserier som man läste både bakifrån och från höger till vänster...
Ska bli kul att höra vad du tyckte!
Kram och ha det så kul på mässan!!

Monika sa...

Jag blev faktiskt riktigt nyfiken på det här nya formatet när jag läste om det tidigare i veckan. En jätteliten bok fast med stort format låter intressant. Jag är nyfiken på vad du tycker.

victoria sa...

Jättekul att är med och tävlar i min blogg :)

Om du vill vinna en goodiebag oxå så finns en sådan tävling uppe i min blogg! Klicka på kategorin tävlingar isf. :)

ha det gott!

Anitha Östlund sa...

Jag kommer att vara på mässan med min bok PAPPERSSKÄRVOR som ligger i både Papertalks monter och VILDSINT:s. Jag får väl springa mellan dem.
Tänkte försöka träffa så många facebookkompisar som möjligt, och har min snygga karl med som lockbete för att locka till köp av min bok.
Ha, ha...nej då, jag bara skojar.
Formatet på den där boken tilltalar mig inte alls, däremot gillar jag små böcker och hittade en förra veckan på ett antikvariat som jag köpte tack vare formatet. Vi kanske ses på mässan.

Polargrevinnan sa...

Bra med böcker som får plats i fickan - kruxet är bara att jag måste ha förstoringsglas med mig också.
Ha det nu så bra på Bokmässan. Det skall bli trevligt att få rapporter därifrån. Lite orolig är jag. Jag vet att du har mer vilja än ork så ta det lite lugnt.
Kram

Anonym sa...

Önskade verkligen att jag hade haft möjlighet att åka ner till Göteborg men tyvärr :(
Håll oss uppdaterade på vad som händer där och framför allt ser jag fram mot vad dy tycker om den nya pocketen.... ha det så gott. Kram

viagra online pharmacy sa...

Jag kommer att hålla besöka denna blogg så ofta.
Jag tror att du är den stora blogger.What en stor artikel har du written.I verkligen tyckte om att läsa din post.This info är verkligen mycket användbar för alla.
Tack .... Håll posta!