måndag 21 februari 2011

Bokmässans bloggambassadörer


Här är vi! Bok och Biblioteksmässan i Göteborgs bloggambassadörer för 2011! Den första IRL-träffen var har varit och eftersom jag är en "krympling" var det för svårt för mig att ta mig till Göteborg ifrån Stockholm när det var snökaos och en massa minusgrader.

Men tackvare tekniken så är jag med i bilden, längst ned till vänster, fast det saknas ytterligare nio bloggare. Vill du veta mer om vad vi ambassadörer ska göra? Läs då vad mässarr. skrev om oss när de presenterade vad vi ska göra:

-"Bokmässans bloggambassadörer är en liten men bred grupp bokbloggare. De bor i såväl stora som små städer - allt ifrån Östersund till Stockholm, Karlstad, Göteborg och Vellinge. De är män, men framför allt kvinnor. Någon arbetar som psykolog, en annan som lärare och en tredje som journalist. Någon är ung, någon lite äldre. Kort och gott har vi försökt skapa en grupp med bred representativitet. Gemensamt för dem alla är att de i allmänhet älskar det skrivna ordet och i synnerhet att blogga om böcker och litteratur.

Under ett år framöver kommer Bokmässans Bloggambassadörer hjälpa oss att hålla diskussionerna livs levande på Bokmässan Community. Men vi vill också att så många som möjligt deltar i diskussionen. Tveka inte att göra egna inlägg med tips, idéer och åsikter. Ordet är fritt – välkommen att skriva om litteraturens och kulturens värld!

Hela listan över Bokmässans bloggambassadörer hittar du
här!"

och vi är:

A fraction of the web
Bokcirkus
Bokmalen
Bokmania
Boktokig
Breakfast Bookclub
Böcker Böcker Böcker
Dantes Bibliotek
Eli läser och skriver
En bokcirkel för alla
Enligt O
Fiktiviteter
Hellre barfota än boklös
Ingrids Boktankar
Kulturbloggen
Lyrans Noblesser
Malin the writer
Marias Bokliv
Ord och inga visor
Pocketblogg
Pockethexorna

Det var flinka fingrar som skrev flera inlägg under första träffen och om ni vi se vad det skrevs om, kika in på B & B-mässans hemsida och om ni verkligen vill se vad vi skriver gå då även ni med i mässans "Community" som är öppen för alla.

Och till er ambassadörer, vi ses till nästa träff och då SKA jag vara med!

3 kommentarer:

Anni sa...

Roligt!

Bort bort med snö och kyla så att du kan resa lite!

Lippe sa...

Vad duktig och driven du är!! Så häftigt att vara så engagerad och roligt att du som halt och lytt orkar med, en envis och modig Hexa är du!
Kram :)

Synnøve. sa...

Det låter i alla fall som du gör nått du verkligen gillar och då är det trist att du inte orkar vara med på grund av vädret.
Kram Synnöve.