fredag 11 februari 2011

Snöstorm o bikinivisning, vilken kväll!Det var verkligen en helkväll ute på stan igår!För jag och min Oumberlige make var på Panos Emporios 25-års jubileum som baddräktsmakare!För först så mötte jag den härliga sångerskan Zhala som tyckte min spegel på handikapptoan var mycket större och bättre så jag fick den stora äran att komma med ett design tips till henne och säga att hon var mycket coolare med den lilla "smulan" med slöja än utan. Och faktiskt så följde hon mitt råd när hon senare på kvällen sjöng sina två låtar som inledning på modevisningen och vilka låtar, den nya stjärnan på den svenska musikhimlen!
Sen träffade maken sin gamla klasskompis ifrån Västerås och vi hade ett trevligt samtal om gamla tider med henne och hennes make. Varför Boktokig och jag har fått så fina blommor och av vem får du läsa om senare för nu måste jag göra mig i ordning för träffen med Henrik Fexelius.

7 kommentarer:

Lippe sa...

Mingel-hexan!!!
Underbart att se att du haft en härlig kväll och att nya äventyr är på G!
Kram :)

Suzan sa...

miiingel är nice! =)

Elle sa...

Vad kul att det händer en massa saker omkring dig. Snart får jag väl be dig skicka ett autogrammkort! *ler*

Ha en skön helg!
Kram Elle

Marie//Tekla Maräng sa...

Bikini visning i snöstorm ja det kan klart vara något.
Ser ut att ha varit en bra kväll-
Ha det gott:)

Boktokig sa...

Tack för ett trevligt sällskap under både torsdagskvällen men även fredagskvällen. Jag hade lite bråttom iväg eftersom jag skulle med tåget, så jag hann ju inte höra vad du tyckte efter hela showen. Vi får prata om det nästa gång vi träffas!!!

Tänk att det blev en bild på mig som faktiskt ser vettig ut! :)

Lippe sa...

Visst är far rar!
Synd bara att han inte har så att han kan strö miljoner omkring sig ;) Fast jag tänker att det nog speglar att han skulle vilja om han kunde!

Badenbaden var ingen dum ide! Tack för den. Och nej, jag är inte rädd för att väcka uppmärksamhet, tvärtom, gillar!! Och nya bekantskaper gillar jag oxå.

Jag har en preliminär operationstid den 10 mars på Strängnäs Ryggkirurgiska Klinik, väntar på att få kallelsen (och inbetalningskortet) Ser fram emot det med skräckblandad förväntning.
Då ska man plocka bort en eller två diskar och göra en steloperation. Arrrghhh..men en del funkar det på och jag måste ju prova!

Kram och hoppas att solen skiner på dej oxå i dag :)

Caja: sa...

Jag hoppas att ni har haft en skön helg och att veckan som kommer bjuder på fler trevligheter.

Kram/caja (hon med harmonimannen ;-P)