tisdag 15 februari 2011

Hur gör karln?

Förra veckan var jag ute på två event två dagar i rad och det är tufft för en "krympling" som jag, fast i fredags fick jag ligga i min sköna solstol i tre timmar och då gick det bra för min rygg men för min hjärna gick det sämre!
För jag var bjuden på en special visning av Henrik Fexeus Sinnescirkus, det var en bloggträff (där jag bla. träffade Boktokig se bild med mig o Henrik) innan föreställningen och en liten matbit och fri tillgång till vin, både rött och vitt, allt ordnad av Skugge&co tack snälla!


Henrik han är en underhållare av rang, men vad är det han gör karln?
Han börjar bloggträffen med att säga att en del av det vi kommer att få se är sant men det mesta är bluff, men när är det på riktigt och när är det påhittat, det vet man inte!!! och så har man lovat att man inte får visa bilder ifrån föreställningen eller berätta vad som har hänt på scenen i sin blogg eller för vänner och anhöriga!
För gör man det kommer ens blogg att försvinna för alltid och men blir utesluten ut bloggvärlden, nja, eller inlägget raderat...


Det är nämligen så att då förstör man för de som ska se den senare och jag säger bara en sak;


-Gå och se Sinnescirkus på Intiman här i Stockholm!!!


För då förstår ni vad jag talar om, för han säger innan föreställningen att en del är sant och en del är påhittat och man är så frustrerad övar att inte veta vad som är vad, fast man känner sig som en ganska klok kvinna som har ganska bra koll på vad som händer här i livet, men icke då.


Men jag kan ju säga så mycket som har man sett hans program på TV så har man ett bra hum om vad som man kan vänta sig av föreställningen att han får oss att tro på allt han gör är sant fast han säger att det inte är det förutom en del...


Min 22-årige son som under snöstormen var hjälten i fredags och skjutsade in mig i sin bil till Intiman på Odenplan utan att vi körde fast i snön mer än två gånger, fast då kunde vi "gunga" loss oss och kom fram precis till det var dags för frågestunden med Henrik Fexeus.


I fredagens "Goodiebag" låg där hans bok "Alla får ligga" och min kära son ordnade så att jag fick den signerad fast jag fick bli en hexa på "Ä".....
Får väl gå för den här gången, bara för att det är han!

Vad som övrigt fanns i goodiebagen var en hel del ätbart som tex. tre olika sortes choklad och eftersom jag inte äter det föll min blick på de ljuvliga muffisarna de hade i baren på Intiman och jag kan verkligen säga, att de var värda de 25 kr som de kostade!


Jag passade på att lägga ut en Hexpocket till bokringen "Pockethexorna på utflykt" och det var Maeve Binchys "I blodbokens skugga". Den stod på disken vid godiskiosken och den var kvar ända fram till slutet och då var den borta.
Så du som tog med hexpocketen, det vore lite kul om du kunde skriva en rad och berätta vem du är och kanske har du själv en blogg, annars så väntar vi till du har läst den och din recension!

8 kommentarer:

4U2! sa...

Om du får min adress kan du inte råka komma förbi min brevlåda och "tappa" en bok i den? Detta verkar väldigt roligt!

Lippe sa...

Skulle vara jättekul att se honom i verkligheten!! Jag såg alla programmen när de gick!
Bra att du inte skriver något du inte får för jag skulle tycka att det var jättetråkigt om du försvann från Blogglandia!
Kramen ♥

Synnøve. sa...

Det verkar ha varit en riktigt härlig dag och kväll det där.
Måste erkänna att jag inte helt vet vem han är, är jag ursäktad då jag bor i Norge, hihi.

Muffinsen såg god ut...
Måste nog baka tror jag....

Hoppas du är piggare nu i alla fall.
Kram Synnöve.

Dennis sa...

sv: Tack så mycket, vad glad jag blir. :) Klart du kan kalla dig så! Vi är ju eventkompisar, hehe. Ta hand om dig så hoppas jag vi ses snart. Kram!

Anonym sa...

Jag blir så himla imponerad av dina "utflykter" och ditt "vimmel". Låter så härligt skoj och att du delar med dig av dina upplevelser här tackar jag för! Alltid lika roligt att komma in här och ta en titt. Ha det fortsatt gott. Kramar

Boktokig sa...

Vad kul att någon tog boken!!!

Han var verkligen fantastisk! Skulle så vilja veta hur han gjorde. Hur han kunde få ihop det. Jag förstår ju att det finns en förklaring. Önskar bara att man fick veta vad!

Tack! Fallet Vincent Franke... det lät ju bra. Jag ska kolla lite på den och se om det kan vara något för min bokcirkel.

Mags Romantiska Smycken sa...

http://vindsromantik.blogspot.com/
... besök gärna min andra blogg

Kul att du vill vara med på min utlottning, önskar dej, Lycka till!

Tack snälla du för allt fint du skriver, jag kommer tillbaka, för har är det så mycket läsvärt, måste ha mera tid.

Kram Maggan

Anni sa...

Jag har två söner som väldigt gärna skulle vilja se honom. Och jag med dem...