söndag 13 februari 2011

Helkväll med bikinikungen!


...som firade sitt 25-års jubileum med oss i Skeppsholmskyrkan och bara det gjorde att det kändes pampigt med högt i tak (enl. Zhalas ljudtekniker Oscar, jättetrevligt att träffas<3!,>

Men för en förtidspensionär som är en bloggerska som får komma ut på sådant här är det helt underbart för man lever upp när man träffar alla glada ungdomar som tycker sådant här är helt underbart och så är det lite kul att få säga några ord till våra kändisar och få en liten inblick i hur de är privat och det är inte alltid som man tror att den är väldig trevig på TV men kan vara en helt annan privat. Men det som var riktigt kul var ju att min kära make fick träffa sin gamla klasskamrat Maria Montazami och hennes make tyckte det var jättekul med en ifrån Västerås och hennes tid där.Tyvärr hann vi inte prata så länge som vi alla fyra hade velat, så Maria, om du vill träffas igen för att prata minnen hör då av dig till oss gör på bloggen så kan vi träffas igen och prata vidare men även kika på foton från förr.

Efter Anna Book kommit upp på fötterna igen efter sitt fall på scenen och sjöng klart sina låtar var det dags för modevisningen av Panos Emporios kläder som vi trodde skulle bli badkläder men det var mer en blandning av det mesta. Det var gulliga och trevliga kläder som verkar vara sköna och praktiska, döm själva. Men lite badkläder var det och det var nog de som fick mest uppmärksamhet och hurrande.

Hur var det nu med de där blommorna Boktokig och jag fick som jag skrev om i det tidigare inlägget?

Jo om ni nu går in på Skugge&co sida och kika på Panos bildern så ser ni på ganska många att vi hade fått plats längst fram på catwalken så när Panos kom ut på scen och tog emot hyllningarn och bommor så fick hon och jag en varsin (fast jag bara fick en gren med blad och ingen ros som hon fick.....!!!!)

Och nu till du den söta norrländska tjejen med ovilja till att fylla 25 och som jag hjälpte med att få läppstiftet på rätt ställe, om du nu kikar in här på bloggen som du lovade, skriv då en liten rad så att jag vet att det gick bra för dig och att de inte blev för närgångna där på Cafet (=Cafe Opera) där efterfesten hölls...
Men den blev lite för mycket för mig och efter att ha varit där ett tag tackade vi för oss och min Oumberlige make och jag gav oss iväg i snöyran. Tack Linda för att du bjöd med mig på den här härliga händelserika festen och tack Panos för den fina Goodiebagen som faktiskt var en bag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

vilken kväll!!!

så underbart!!!

den var du och din make väl värda!!!

Caja: sa...

.*..lovelovelo…*
…*..lovelovelove….*
..*.lovelovelovelove…*…………….*….*
.*..lovelovelovelovelo…*………*..lovel….*
...*..lovelovelovelovelove…*….*…lovelovelo.*
*.. lovelovelovelovelove…*….*…lovelovelo.*
.*..lovelovelovelovelove…*..*…lovelovelo…*
..*…lovelovelovelovelove..*…lovelovelo…*
…*….lovelovelolovelovelovelovelovelo…*
…..*….lovelovelovelovelovelovelov…*
……..*….lovelovelovelovelovelo…*
………..*….lovelovelovelove…*
……………*…lovelovelo….*
………………*..lovelo…*
…………………*…..*
………………….*..*

Anni sa...

Nu har jag läst ikapp! Oj, vilka fester du varit på, hoppas att inte maken sedan får skrapa ihop resterna av dig, han låter lite butter där i sitt inlägg. Han som både fått träffa Maria och sett bikiniflickor!

Själv har jag legat däckad i världens influensa, så mig hade du inte haft något stöd av ;-)
Nu börjar jag sakta återhämta mig, men det dröjer innan orken är tillbaka. Å så samtidigt - ett intet mot det som är din vardag!

Hoppas att ni har en riktigt mysig Alla hjärtans dag - och alla andra dagar såklart! Hostkram!

Lippe sa...

‎(¯`v´¯) •*¨*•.¸¸♥
`*.¸.*•*¨*•.¸¸♥

Har sagt det förut och säger det igen: Mingelhexa ;)
Tack för att du delar med dig ♥
Kram

kajsastina sa...

Tack för den trevliga visningen. Och vilken present du fick!
ha en skön kväll
kram

Anna of Dallas sa...

Även här har denna vintern varit speciellt. Den kallaste på 20 år. Vi har inte snö varje år, men vi har råkat ut för det kanske hälften av åren vi har bott här, men då rör det sig oftast om snö som försvinner under dagen eller möjligtvis dagen efter. Det som oftast drabbar oss är ishalka. Då stänger skolorna och man håller sig borta från vägarna om man inte måste ut.

Det har varit riktigt kul att vara Stars fan den här säsongen, men de senaste veckorna har det mest varit dystert. Som jag började min artikel på Svenska Fans igår kväll:
Efter att ha varit bortskämda med positva resultat under första halvan av säsongen är läget nu det motsatta. Förlust efter förlust, både av matcher och av spelare.

Ha det bra. Snart kommer nog våren till er också.