onsdag 9 mars 2011

"Dax att elda upp skiten...........!"


Nu är datorn ledig, min man har väckt mig och idag har jag extra ont så jag måste gå upp och ta "extra medicin"! Sätter mig vid bildskärmen och läser lite bloggar. Bl a så tittar jag självklart till vad min Make hittat på för tok på sin blogg Oumberligating!
Jag är alltid lite orolig! (ler) På hans blogg kan ju precis vad som helst hända!
Nu känner jag ju min Man mycket väl, vi hasar ju vidare mot "oändligheten" (läs inlägg nedan)!
Att han är en "Snuskhummer" har han aldrig dolt varken för mig eller för någon annan! (ler)
Kanske därför jag gifte mig med honom.........eller annars kanske det bara var ungdomlig förvirring, minns inte riktigt! Han får mig att skratta och bli glad och det har jag upptäckt att sådana män växer inte på träd alla gånger!
Ja, till saken, vi har ett intresse ihop och det är att gå på konstmuseér, gallerier och auktionvisningar!
Inom mig så har det sedan många år börjat växa fram en "irritation"........säger bara Zorn!
Är riktigt trött på honom nu och glorifiering runt honom, skicklig konstnär, absolut men alla dessa unga flickor som han målade av i tusental. De flesta mellan 13 och 17 år, inte okej "idag" och inte "okej" igår heller.
Internationella kvinnodagen igår, blir jag rik till nästa år så ska jag elda upp en Zornetsning.....
kanske den ovan "Tre systrar" heter den! Jag undrar om dessa tre tjejer tyckte det var så himla kul att stå näck framför en "gubbe" och bli avporträtterade!
Kanske har jag fel...............fast jag brukar aldrig ha det! (ler)
Hade jag kunnat åka tillbaka i tiden så hade jag gjort det! Sökt upp Anders Zorn, klappat till honom med ena kryckan! Sedan hade jag tvingat honom att måla av mig näck, mogna män ska måla av mogna kvinnor och inte barn!
Hoppsan nu "eldade" jag upp mig lite, men sådan är jag.........Du befinner dig hos Pockethexan nu!
Idag ska jag hylla de "kvinnliga formerna" genom att äta några Semlor......krympling som jag är så kan jag inte släpa mig till affären själv, men idag är Min Make ledig så idag blir det assistans till ett Auktionshus och Semmelfika i Gamla Stan!
Läser ni i tidningen i morgon att en Argsint Mogen Handikappad Skönhet har råkat vifta ner några Zorntavlar med sina kryckor så vet ni vem det är, kommer aldrig att erkänna, jag äter så mycket smärtstillande preparat att jag absolut inte kan vara vid "mina sinnes fulla bruk" (ler)
Kramis ifrån Pockethexan!
PS: Gå inte in på Min Mans Blogg idag..........man blir lätt röd om kinderna där idag, av ilska?
Vem har sagt det, det finns väl andra känslor!

3 kommentarer:

Anni sa...

Rusar genast in din mans blogg för att se om jag också blir röd om kinderna ;-)

4U2! sa...

Det kom som en stor överraskning ... din man ... ja,jag har sett lite av hans texter ibland ;)
Håller med dig att man kan råka göra en hel konstigheter när man medicinerar, själv somnande jag en stund före maten idag, läser jag om Zorn och oroligheter ... skal jag sända dig en tanke!

Anonym sa...

Jag förstår inte koppling mellan en blogg och pocketböcker och dessa nakna kvinnor din man lägger upp på nätet. Är det jag som tänker fel eller är detta lite "off topic"?

Mvh förvirrad man