onsdag 2 mars 2011

Tack Åhléns!

Ni kanske undrar varför jag har köpt ett par flip-flops mitt i vintern?

Ni tror nog att det är för att jag ska resa till ett varmt land där jag behöver dem och när jag går och badar?


Nej det är för att det är ett handikapphjälpmedel!

Det är inga vanliga flip-flops utan det här är ett par med klack och det behöver jag för jag kan inte stå barfota utan måste alltid ha ett par tofflor på mig när jag duschar. Jag har haft ett så stort problem att hitta badtofflor under åren för alla är platta och jag behöver ha klack för att jag ska kunna stå skönt för då släpper trycket på ryggen och tyngden ligger på tårna i stället.

Så tack Åhléns för ni har gjort ett par handikappanpassade flip-flops till mig, nu kan jag dusch hur mycket som helst!...men jag kan ju ha dem till sommaren också!Hm, hur böjer man flip-flop?
...-s, -ar?

8 kommentarer:

Anni sa...

Hoppas att du passade på att köpa flera par, nu när de finns! Snygga!

Ann-Mari sa...

Vad bra! Och så fint du arrangerat fotot, ser sommaren :-)

Ha det bra!
PS. Jag skulle böja som du; Flip-flops eller så också Flip-floppisar ;-)

Ruta Ett sa...

Flip-floppar lpter roligt! Det är problem att böja engelska låneord i plural: radioar? taxiar?
Hur som helst - de var väldigt snygga och nu kan du ha sommar varje dag i duschen =))

Lippe sa...

Snygga Flip-flops!!
Kamerorna är ozonbehandlade så de luktar inte men de är ju väldigt skadade och egentligen förstörda men jag har inte hjärta att slänga dom oxå! Kan tänka mej att du har svårt för att se eldsvådor, det har jag oxå! Något år efter branden kom jag först till en annan brand och jag och mitt sällskap fick larma och invänta brandkår. Det var bara en liten kiosk på en golfbana, men det räckte...
Jag tackar ofta min lyckliga stjärna att vi lever allihopa och tänker på att alla inte haft samma tur.
Jättemånga kramar ♥

Lippe sa...

Just det!!1
Ska bli kul att höra vad du tycker om Kallentoft. Jag har läst hans första böcker och gillar historien men inte skrivsättet. När jag läser hans böcker får jag en känsla av att han skriver texten i stort sett färdigt och sedan lägger in miljöhänvisningar och miljöbeskrivningar lite här och där för att vi i trakten ska känna igen oss. Jag tycker ofta att vissa partier i handlingen oxå känns efterkonstrukterade.
Men han har ju fått bra recensioner så det kanske bara är jag som är surtant ;)

Viola sa...

Ser både läckra och sköna ut...jodå jag brukar oxå ge lästips på in blog, ha alltid läst sedan jag var barn och det brukar bli en 4-5 pocket varje månad, sista jag lästa var enastående, du ville ha lästips, läs en bok fårn det verkliga livet: palatsbarnen, den glömmer man aldrig, kram

Ellinor sa...

Hej Pockethäxan: såg din kommentar på onda ryggen. Är du seriös om det här med att man får mindre ont i ryggen vid högklackat?
Hur fungerar det? Hur kom du på 8a cm?
Teach me everything!
Jag är villig att pröva allt.
Tack för kommentar på ondaryggen(som var till mig!)
Mer sådana här tipps tack!

kajsastina sa...

Tack för tipset! Flip-flopsarna var ju snygga också. Man längtar till sommaren då man ser din fina bild. Jag kan inte heller gå barfota och jag går på vattengympa, så jag ska iväg till Åhléns och handla.
kram