onsdag 30 mars 2011

Living Greens 2-års dag igår!


Igår var jag och min kära son in till So Stockholm i Kungsträdgården där Living Green firade sin 2 årsdag som blogg.

Vi var ganska så många som var där, så det blev en lång kö men eftersom vi var ute i god tid så vi behövde inte stå i den utan kunde komma in och bli välkomstfotograferade av Femi Frykberg för Skugge&co.


Efter det fick vi ett välkomstglas ekologiska vin av märket Some Cab Organic art. nr 6317 pris 95 som börjar säljas den 1 april.
-"Mycket fruktig smak med inslag av fat, blåbär, svarta vinbär, mynta, örter och vanilj". så beskriver Systembolaget vinet som är ute för försäljning från o med 1 april, men om jag skulle säga vad jag tycker om vinet så skulle jag säga; -"God, frisk och fruktig smak!"


I andra handen fick vi en påse havssaltade ekologiska chips av märket, ROOTFRUIT. De får betyget; -"Mycket krispiga och lagom saltade men lite smaklösa enl. sonen".


Sen var vi klara för att börja mingla.


Jag hälsade på Katerina Janouch men hon minlade vidare innan jag hann ha något längre bokprat med henne. Unlimited Performance ekologiska hampakläder blev jag verkligen intresserad av för de var så himmelsk sköna och så berättade försäljaren att de är naturligt antibakteriella och det låter ju extremt bra med tanke på att det var mest träningskläder de hade i sin kollektion.

I ett hör av lokalen visade de upp det ekologiska sminket NVEY som Boktokig var en av dem som fick en ny look med mer färger än hon annars brukar ha. När vi sen öppnade våra Goodiebags så var det en Lip Lustre (läppglans) av NVEY där och den både luktade gott av örter och kändes som den gjorde gott när man använde den till att bli fin och jag fick faktistk den färgen jag ville ha också, en riktigt ljus rosa nyans!


Mot slutet fick vi höra vad Åsa Domeij har gjort för förbättringar för miljön i sitt samarbetar med bl.a. matkedjan Willys. Sen till allra sist var det dags för prisutdelingen av Living Greens award och det gick i år till den välkända designern Gudrun Sjödén för hennes kläder har en välkänd miljöpolicy men hon har startat en ny gren i sitt företag där man kan gå in på hennes hemsida och anonsera ut sina gamla plagg på Gudrun Sjödén VINTAGE allt för att främja miljön.
Men man får ju inte glömma den viktiga Goodiebagen som vi fick innan vi gick hem och då var Femi Frykberg framme med kameran och fotade mig när jag fick min och sonens goodies.


Fast av en underlig anledning fanns inte godisey kvar i påsen sen när det var dags att fotografera innehållet och sonen var inte intresserad av att ge sin mor lipglossen för den ville han behålla för han hade någon som han skulle ge den till och det var inte mamma som skulle få den den här gången...hm vem kan det då vara..? Någon han inte har berättat för mamma om...det här var en stor miss, måste undersökas! <;p
3 kommentarer:

Anni sa...

Så mycket olika inslag det var på det eventet - låter väldigt roligt!

Och vilket snyggt smycke du bär ;-)

Anna of Dallas sa...

Med anledning av din kommentar på min sida.
Kan du ge att färgnummer på en sådan senapsgul färg så att jag kan kolla upp den på internet. Jag undrar om det är samma färg som bostadshuset där Mor och Far bor är målat i.

Vi har provmålat med två olika khakifärger vid sida om dörren, men en blev för grönaktig tyckte jag och den andra som jag valde blev för ljus.

Anna of Dallas sa...

Eller förresten. Titta på den här länken http://www.valsparatlowes.com/en/explore-colors/color-selector/index.html. Kanske du kan hitta en färg som liknar din senapsgula och ge mig namnet så kan jag kolla. Skriv t.ex. rad 1, ruta två och sen namnet så hittar jag den lätt.