lördag 23 december 2017

Lucka 23

Lucka 23

Det här är en bok som alla familjer borde ha så här när det är dags för att sitta och vänta på att på att tomten ska komma. Dan före dan är den stora uppesittadagen. Men om du inte vill vara med och spela Bingolotto har jag den perfekta familjeuppesittabok "Smartast i familjen" av Fredrik Cattani från Semic förlag. Här kan de yngre utmana de äldre med att göra tankenötter i från boken.

-"Fastnar alla där hemma med näsan över skärmarna hela tiden? Börja umgås istället! Den här boken är full av kluriga tankenötter att lösa tillsammans! Ha kul utan datorer, telefoner och surfplattor – 100 % teknikfritt.

Trixa och klura med tändstickor, gafflar, mynt, pennor, sockerbitar … bara enkla saker som finns hemma! Men själva kluringarna kan vara desto svårare. Här finns allt från superlätt till jättesvårt – något skoj som passar alla! En riktigt rolig bok som räcker länge! Sen börjar farfar prata om gamla tankenötter han gjorde i sin ungdom, barnen visar sig vara smartast i familjen och mormor får feeling och visar skuggfigurer. Underbart!"

Inga kommentarer: